Villkor

BETALNING

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder som t.ex. kortbetalning, faktura, delbetalning, leasing.

SVEAWEBPAY KORTBETALNING

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vidordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

SVEAWEBPAY FAKTURA

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av SläpOnline.se överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

SVEAWEBPAY DELBETALA

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.
Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.
Allmänna villkor hittar du här.
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

LEASING

Vi erbjuder förmånlig leasing till företag, kontakta oss för ett kostnadsförslag.

PRISER

Vid beställning av varor gäller de priser som är angivna på webbplatsen. Priserna som gäller för er beställning är de som finns på hemsidan vid beställningstillfället. Priserna är angivna inklusive moms. I kassan redovisas ett netto (exkl moms.) på ordervärdet, leverans samt ev. kostnad för betalsätt, en sammanräknad moms läggs sedan på det totala nettovärdet.

LEVERANSSÄTT

Vi erbjuder förutom att man som kund själv hämtar produkterna vid vår depå i Umeå även hemleverans. Tillkommande fraktkostnader för detta framgår då på webbplatsen. Vi levererar inom hela Sverige.

GARANTIER

Ett års fabriksgaranti gäller på alla släpvagnar, Garantin gäller ej för fel som orsakats av felaktigt användande.

ÅNGERRÄTT PRIVATPERSON

Vid beställning online har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan enligt Distans- och Hemförsäljningslagen. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten ska varan vara i väsentligen oförändrat skick, Om varan har förstörts eller förändrats på grund av någon omständighet som varit nödvändig för att undersöka den eller på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till dig har du trots ovan rätt att utnyttja din ångerrätt. Ångerrätten gäller inte varor som du har specialbeställt eller anpassat efter just dina önskemål (2 kap 5 § Distans- och Hemförsäljningslagen). Gäller även varor som ej är lagerförda och tas hem på beställning, leverans- och returkostnad betalas av köparen.

ÅNGERRÄTT FÖRETAG

Beställningar gjorda av företag på SlapOnline.se är bindande. Vilket innebär att ångerrätt ej gäller.

preloader