Om oss

SLÄPONLINE.SE

Har Sveriges största sortiment av släpvagnar till mycket förmånliga priser. Vi har tillgång till över 500 olika varianter i olika kategorier. Från 600- 3500kg. Vi har många olika modeller i lager och får regelbundet hem nya leveranser. Kontakta oss om ni inte hittar den släpvagnsvariant ni söker så ska vi göra allt för att hjälpa er.

Vi är registrerad hos transportstyrelsen som stolt generalagent och importör för tyska släpvagnsmärket Unsinn.

UNSINN

Startades 1958 av Leonhard Unsinn.

Unsinn är en av Europas största tillverkare av släpvagnar, Med 170 anställda bygger dom över 10.000 släpvagnar per år. Två gånger har Unsinn mottagit Bayerns pris för uppfinningar, såsom teleskop container släpet och avlastningslyft för pall.

UNSINN SLÄPVAGNAR

Är kända för trafiksäkerheten, sin lång livslängd och noggrant genomtänkta detaljer som underlättar det dagliga bruket.

SLÄPVAGNSPRODUKTION

Börjar det hela med ramkonstruktioner som är handsvetsade och varmgalvaniserat i dopp bad för att garantera högsta kvalitet.

KONTROLL

Förtroende är bra, men kontroll är bättre, tillverkningen arbetar i enlighet med DIN / ISO 9000; strikta kvalitetskontroller och kontinuerlig dokumentationer är standard. En egenhet är vår datainsamling för varje enskild trailer. Från den första stålskärning genom alla arbetssteg till leverans, följer en elektroniska datainsamling släpvagnen genom hela produktionen.

KONTINUITET

Kvalitet kommer också från kontinuitet. Vi odlar långvariga relationer med våra kunder. Vi investerar i utbildning och fortbildning av våra medarbetare, och en bra arbetsmiljö.

SPECIALLÖSNINGAR

Våra speciallösningar är i efterfrågan i hela världen.

preloader