Unsinn

Som specialist för enskilda nischprodukter och som expert inom specialtrailerproduktion erbjuder vi, UNSINN Fahrzeugtechnik GmbH, alltid lämpliga lösningar även för de mest utmanande uppgifterna sedan 1958. Vi är en innovativ producent av kvalitativt unika bilsläp och garanterar våra kunders värde stabilitet med högsta kvalitet tillverkad i Tyskland.

Innovationer

Genom intern forskning, utveckling och konstruktion står vi inte bara för att uppfylla kundspecifika önskemål utan vi sätter också standarder för bearbetning och hållbarhet. Vår egen utvecklingsavdelning ger oss en klar fördel att svara på de ständigt föränderliga marknadskraven på ett snabbt och flexibelt sätt. Innovationer kom och kom från oss. Våra kunders stora tillfredsställelse och de många utmärkelserna är motivation och ett uppdrag för oss att kontinuerligt utveckla våra trailers

Människorna

Från produktion till administration, från marknadsföring till management – varje anställd är ett stödjande element. Det är vår motivation att göra vårt bästa varje dag för våra kunder, på ett motiverat och målinriktat sätt. Vi samordnar med och lär av varandra och vi är glada över framgång tillsammans. Med mer än 220 engagerade medarbetare är vi perfekt beredda att ta med många fler trailers till Europas gator i framtiden.

Kvalité

Kvalitet betyder för UNSINN att kunderna kan förvänta sig perfekta resultat. På grund av vårt rena och exakta arbete är varje släpvagn en förstklassig produkt. Tack vare högsta kvalitet på alla inbyggda komponenter från noggrant utvalda leverantörer producerar UNSINN noggrant släpvagnar av hög kvalitet, som du kommer att njuta av under lång tid. Du kan också njuta av bästa personliga service och support av motiverad personal från början. Vi känner oss rättfärdigade i vår strävan av officiella organ: UNSINN har redan upprepade gånger tilldelats Bayerische Staatspreis och tagits i ”Bayerns bästa 50”. Vi har också tilldelats ”Sonderpreis Handwerk” av Anton-Jaumann-Preis.

preloader